KAYSERİ / MELİKGAZİ - Şehit Piyade Astsubay Serkan Ciddioğlu Ortaokulu

Şehit Piyade Astsubay Serkan Ciddioğlu Ortaokulu

Gökkent Mah. 496.Sok. No15 Melikgazi/KAYSERİ
Vizyon
OKULUMUZUN FİZİKİ GELİŞİMİNİ TAMAMLAYARAK; ÖĞRENCİSİYLE BİRLİKTE ÇEVRESİNİ DE ETKİLEYEN TEKNOLOJİK ALANDAKİ GELİŞMELERDEN EN İYİ ŞEKİLDE YARARLANIP, GÖREREK, YAŞAYARAK ÖĞRENME İLKESİNİ HAYATA GEÇİRMİŞ, 21’İNCİ YÜZYILA YARAŞIR, ÖĞRETMEN- ÖĞRENCİ VE VELİSİYLE BÜTÜNLEŞMİŞ, NİTELİKLİ VE ÖRNEK BİR OKUL TOPLUMU YARATMAKTIR.
Misyon
•ÇEVRESİ İLE ETKİLİ İLETİŞİM KURABİLEN, •BİLİMSEL VE AKICI ÖZGÜR DÜŞÜNEBİLEN, •EVRENSEL, ULUSAL, KÜLTÜREL VE AİLEVİ DEĞERLERE SAHİP ÇIKAN, •KENDİ KENDİSİNİ YÖNETEBİLEN, •YARATICI DÜŞÜNCEYE SAHİP ARAŞTIRMACI, •DUYGUSAL OLARAK DENGELİ, •İNSAN HAKLARINA SAYGILI, •ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNE BAĞLI, BİREYLER OLARAK İLGİ VE YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA YETİŞTİRİP, HAYATA VE BİR ÜST ÖĞRENİM KURUMUNA HAZIRLAMAKTIR.
08:50 - 12.00 12.40 - 15.00
Ulaşım
Her 10 dakikada bir Mim-Sin belediye otobüsleri, her yarım saatte bir Gökkent belediye otobüsleri ile
Özel Servis
Melikgazi-Gökkent Mahallesinde, Kayseri-Malatya yolu güzergahında.
10 km.