KAYSERİ / MELİKGAZİ - Şehit Piyade Astsubay Serkan Ciddioğlu Ortaokulu

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi mart ayı etkinlikleri yapıldı.

Mrt

Okulumuzda uygulanan olumlu davranış geliştirme kartları uygulamasının aylık sonuçları aşağıdaki şekildedir. En çok yeşil kart alarak kendi kademelerinde birinci olan öğrencilerimizi ve onları yetiştiren aileleri tebrik ederiz. Her ay birincilerimizi yayınlamaya devam edeceğiz, bizi takipte kalın.

Mrt

4 yıl önce okulumuzdan mezun olup şimdi Kayseri Fen Lisesi 12. sınıf öğrencisi olan Ahmet MENEKŞE'yi okulumuzda misafir ettik.

Şbt

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda 2024 yılı şubat ayı faaliyetleri yapılmıştır.

Şbt

Ock

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında okulumuzda 2024 yılı ocak ayı faaliyetleri "Dede Korkut" temasıyla devam etmektedir.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler velilerin katılımıyla kutlandı. Cumhuriyetimizin 100. yılını kutladığımız bu bayramda, okulumuzda yapılan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı, gösteriler sunuldu ve şiirler okundu. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

Tem

Şehidimiz Serkan Ciddioğlu'nun Babası Hasan Ciddioğlu ve Kardeşi Çağdaş Ciddioğlu; okulumuz bahçesine yapılan, eylül ayında faaliyete geçecek olan Şehit Piyade Astsubay Serkan Ciddioğlu İlkokulu'nu ziyarette bulundular.

May

Okulumuz 8. sınıf öğrencileriyle Rehberlik ve Kariyer Planlama kapsamında, Nuh Mehmet Baldöktü Anadolu Lisesi ve Kayseri Lisesi Milli Mücadele Müze gezisi yapıldı.

OKULUMUZDA

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY U ANMA GÜNÜ